Εκθεσιακός χώρος
Μαρμαρα Τοζογλου και γρανιτες

Σε μία εποχή που η αισθητική δεν είναι πια πολυτέλεια αλλά ανάγκη και η ποιότητα είναι μια αδιαπραγμάτευτη ανθρώπινη αξία, η ύπαρξη επιχειρήσεων που κατέχουν πείρα, γνώση, ποιότητα πάνω στην διακόσμιση με μάρμαρο, γρανίτη και πέτρα είναι περιορισμένες στην αγορά της Ελλάδος. Μια τέτοια επιχείρηση με απόλυτη εξειδίκευση σε αυτόν τον δύσκολο και απαιτητικό κλάδο είναι η εταιρεία J&G TOZOGLOU MARBLES AND GRANITES ( Μάρμαρα Τόζογλου και γρανίτες ), με συνέχεια 3 γενεών στο χώρο του μαρμάρου.

Τι θα δειτε στον εκθεσιακο μασ χωρο

Το άψογο φινίρισμα υπογράφει κάθε μας κατασκευή, είτε είναι λιτή ή επιβλητική, είτε μοντέρνα ή κλασική.

Δάπεδα
Δάπεδα Εξωτερικών Χώρων
Ψηφιδωτά
Μπάνια
Σκάλες
Επενδύσεις Τοίχων
Τραπέζια
Πάγκοι Κουζίνας & Μπάνιου
Τζάκια
Ενεργειακά τζάκια
BBQ – Φούρνοι
Χειροποίητες δημιουργίες

H προσεκτική επιλογή υλικών αρίστης ποιότητας καθώς και η πρωτοτυπία και φαντασία στο σχεδιασμό και τη διακόσμιση υπογράφουν τον πολύ μεγάλο αριθμό έργων που έχει ολοκληρώσει η επιχείρηση κατά τη διάρκεια της μακράς δημιουργικής πορείας της.

Ιδιωτικές κατοικίες, μεγάλα κτίρια, ξενοδοχεία, τράπεζες φέρουν τη σφραγίδα της ποιότητας της επιχείρησής μας. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι διακοσμιτές, αρχιτέκτονες, κατασκευαστές καθώς και ιδιώτες γνωρίζουν ότι σε εμάς θα βρουν αυτό που πραγματικά θέλουν σε υλικά και βέβαια με τη σφραγίδα ποιότητας και συνέπειας που κατέχει την εταιρία μας.

Στο μεγάλο και όμορφο εκθεσιακό χώρο που βρίσκεται στη Νέα Μάκρη στη Λεωφόρο Διονύσου 23, παρουσιάζονται δείγματα από όλα τα υλικά που διαθέτει η επιχείρηση με την φινέτσα και το γούστο μιας επιχείρησης με μακρά οικογενειακή παράδοση στο μάρμαρο, το γρανίτη και την πέτρα.